Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
%%% PEMENANG-PEMENANG %%% <<<>>> ACARA: 400 METER (1L) <><> 1. K DINESH (KUALAMUDAYAN) 50.39 <><> 2. KU AMIR SAZWAN B KU SHARIFF (KUALAMUDAYAN) 51.32 <><> 3. MUHAMMAD AFIFI BIN MOHD FAUZI (KOTASETAR) 52.15 <><> <<<>>> ACARA: LOMPAT JAUH (3L) <><> 1. MUHAMAD NAZRI B MUSTAFA (LANGKAWI) 5.18 <><> 2. HADI HAFIZ BIN AZLAN (KOTASETAR) 4.91 <><> 3. MUHAMMAD ARIFF FIRDAUS BIN ROSLI (KUALAMUDAYAN) 4.58 <><> <<<>>> ACARA: LONTAR PELURU (2P) <><> 1. NUR HAMIZA AHMAD (LANGKAWI) 9.10 <><> 2. EVON LIM YEE WERN (KUALAMUDAYAN) 8.79 <><> 3. JAZLIN JAZLINA BINTI JAZLAN (PENDANG) 7.86 <><> <<<>>> ACARA: 200 METER (2L) <><> 1. SYAZWAN SYAFIK B MAT RIZAN (KUBANGPASU) 23.18 <><> 2. JASWAN BIN JOHAN (KULIMBBAHARU) 24.06 <><> 3. MUHAMMAD FAFZDIRUL IZRAM BIN ZULKEPLI (KUALAMUDAYAN) 24.50 <><> <<<>>> ACARA: 200 METER (1L) <><> 1. MOHD SYAFIQ B SOBRI (KUBANGPASU) 22.99 <><> 2. MOHD IKHMAL B ISMAIL (KUALAMUDAYAN) 23.03 <><> 3. MUHAMMAD NOR FIKRY BIN ABD TALIB (KOTASETAR) 23.15 <><>
KEJOHANAN SUDAH SELESAI
18-04-2012 ~ 21-04-2012
KUTIPAN PINGAT
M S S D
KONTINJENEPGJ
1KUALAMUDAYAN37182580
2KUBANGPASU19172561
3KOTASETAR10191443
4LANGKAWI714829
5BALINGSIK751123
6KULIMBBAHARU591731
7PENDANG3238
8PADANGTERAP0426
JUMLAH8888105281
TINGGALKAN MESEJ
Latest Message: 2 years, 9 months ago
  • saridan : depa pilih no 1...kalau aku paham..no 3...hahaha
  • anizar : kelas 2L tu sapa agak2 depa pilih? hahhaa
  • saridan : haaaa....klea
  • anizar : buat buku boh top 10 saja lah... atau top 1 muka surat hahaa
  • anizar : ok try tengok
  • saridan : dalam rekod baru pun sama...haha
  • anizar : ooo
  • saridan : nak buat buku kacau..
  • saridan : tengah try la ni....
  • anizar : try dulu tengok hahaa
  • saridan : 1 lagi..hahaa... nama konrinjen tu buh bawah nama... ganggu ruang..haaa
  • anizar : ok siap
  • anizar : tak tukaq pon? hhahaa
  • saridan : buh default pilihan 5 bukan 10... hahaaaa
  • anizar : semua dah ok?
  • saridan : Semua keputusan yang diterima sehingga sekarang sudah UP - TO - DATE
  • saridan : SEMUA BERKAITAN KEPUTUSAN DI MENU KEPUTUSAN...harap maklum
  • mss_padangte : TAHNIAH kpd AJK yg berjaya memaparkan keputusan penuh dengn jayanya....
  • saridan : Semua keputusan boleh dilihat di Laman Utama > Keputusan Penuh....harap maklum
  • mss_kubangpa : Tuan Saridan...keputusan acara saringan tak da ka?
  • anizar : orait
  • saridan : dak lagi...baru on d way...haha
  • anizar : hehhehee
  • anizar : dah download ka?
  • anizar : ok dah habis update
  • saridan : STARTING LIST TERKINI DAH...
  • saridan : Starting list yang ada sekarang belum muktamad...harap maklum...
  • saridan : dak lagi...esok baru nk test...haha
  • anizar : hang dah test event separuh akhir masuk akhir?
  • anizar : tengok masa running pulak laa
  • anizar : ok dah tu... tak ubah2 lagi dah hahaaa
  • saridan : aku download dah semua...esok kalau ada hg ubah habaq kat aku...hahaa
  • anizar : hang kan ketua warden... memang kena pi skolah hari2 hahaaa
  • saridan : mestila...kalau dak aku pi buat apa.....hahaa
  • anizar : esok depa mai ka?
  • saridan : tolak hang dgn kak Chah ja la...hahaha
  • anizar : tak ramai kot
  • saridan : esok pagi kat mergong.. .hahhaa...
  • saridan : nama pun depa hantaq 17hb ni...
  • anizar : ic... kembali zaman excel hahaa
  • saridan : borang manual saja...
  • saridan : takdak...jemputan saja...haha
  • anizar : oo.. list pon tak masuk dlm ni laa
  • saridan : takdak dlm aturcara sistem....ada dalam aturcara(Word) kat Terma....hahaha
  • anizar : acara2 form six tu dok tang mana dalam aturcara?
  • saridan : tadi memang ada yg 2 heat pn peserta dari pasukan yg sama...sudah tukar maaa...haha
  • anizar : kalau korum tak cukup memangla jadi 2 org team sama dalam satu heat hahaa
  • anizar : salam... lapor diri tuan! hahaha... buku pertandingan tukar ke STARTING LISTS dah
  • saridan : KMY : cuba resfresh dan semak semula...
  • saridan : ya...terima kasih tuan...tu yg suruh semak tu...banyak...tak nampak semua...hahaha... akan diuruskan...tq

Only registered users are allowed to post

We have 1 guest online
PELAWAT
mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday4
mod_vvisit_counterYesterday4
mod_vvisit_counterThis week13
mod_vvisit_counterLast week5
mod_vvisit_counterThis month18
mod_vvisit_counterLast month0
mod_vvisit_counterAll days14607

We have: 1 guests online
Your IP: 54.89.47.28
 , 
Today: Jan 29, 2015
Pendaftaran peserta secara on-line ini...
 
Cara Pendaftaran yang paling anda suka